gohle

Direktlänk till inlägg 28 mars 2013

Veckosammandrag av träning där skur (spy) hinken varvades i brottning träningen bland annat å såklart TAGGAD för loaded cup imorrn!!:D

Av jessica göhle - 28 mars 2013 21:32


Yes då var denna jobbvecka över! Gutt å få långhelg!

Träningen i veckan har varje pass gått bra trots att det varit lite extra tufft så musklerna är härligt stumma å stela nu!

I söndags förra veckan blev det en löprunda ute i solen på ca 7km men som kändes som att släpa runt på två betongblock sju mil ungefär... så tror benen var rätt möra efter lördagens pass då.

Så kändes inge vidare att starta upp en ny vecka efter det!

Men efter god sömn å påladdning med bränsle så var jag på topp när klockan ringde halv fem å trampa väg till gymmet. Brukar alltid starta en ny vecka med ett löppass innan frullen får slinka ner så så blev det! Å denna gång utan betongblock att släpa på.

Eftermiddagen bjöd på lite mer kondition och sen ett piloxingpass för pernilla som är lika kul varje gång! Har ny koregrafi nu så nu irrar man runt som en vilsen höna igen men tar dessto mer.

I tisdags blev det ett fyspass på morgonen där träningsvärken hängde i sen helgen där jag maxade i bänkpress så bröstmusklerna ville inte riktigt med sig men traggla mig igenom hyffsat iaf. På eftermiddagen så blev det löpning å crosstrainer med tungt motstånd så det brände fint i låren. Svett å fin vidare in till MMA center i örebro för brottning träning. Där jag i efterhand ångrade fyspasset på morgonen! Var riktigt tufft pass. Håller med ena komentaren från en som deltog:

Fan va dum i huvet man är som kommer ner hit frivilligt å utsätter sig för detta pass!

Körde alla tänkbara intervaller springandes sidleds, frammåt, bakåt, på alla fyra framåt, åt sidorna å BAKÅT. Måste sätt ut som en övergödd höna som försökte ta sig fram på vingarna baklänges med benen sprättandes bakåt åt alla håll! Körde även alla tänkbara armhävningar (som är min största mardröm) vilket inte underlätta där med träningsvärken. Skulle även köra två och två och gå skottkärran där man även skulle göra armhävningar först vanliga, sen tog sin partner upp benen så man stog som på händer å körde, sen skulle man köra å komma upp å klappa med händerna mellan varje (fortfarande i skottkärra övning) sen skulle man köra skottkärran fast att man inte skulle gå fram med armarna utan hoppa fram som jämfota. Mkt stönande å flåsande blev det!

Sen glömdes såklart inte ben, rygg, mage å allt annat bort heller. Skulle lyfta den andre i olika positioner fär en bland annat var att den ena skulle ligga raklång på mage på mattan medan den andre skulle greppa tag om midjan och sitta som på huk i grodställning å lyfta upp den andra upp mot luften över axelhöjd. Å såklart fick jag köra med en kille som vägde betydligt mer en mig å var dessto längre. Skulle även köra bland annat ”trädet” där den ena skulle stå brett med benen i en djupare stående position med armarna utåt å den andre skulle hoppa upp på kroppen och ”klättra” runt kroppen utan att nudda marken. Sjukt svårt att inte få frammåt vikt när man va trädet å ramla!

Skulle även ta upp den ena och svinga runt åt sidorna som tog fint på magen! Även köra sit ups genom att den ena hoppa upp och höll om med benen runt den andres midja å så skulle man gå så långt ner man kunde och sen upp. I benlyftövningarna så blev det riktigt tungt i samband med att magen fick mkt tryck när den andre skulle lyfta än så skurhinken varavades fint mellan övningarna! Blev snustorr i munnen av den tuffa uppvärmningen men här nalkas ingen nåd inte;) för att citera tränarn:

Ni dricker inte vatten förens jag säger till att ni får dricka vatten! Så var bara å flåsa på med öken i käften. På slutet fick vi köra brottning vanlig klassisk i fem minuters ronder då kroppen redan sagt TACK Å HEJ för länge sen men följde mitt standard motto:

Gör som indianerna – tänk inte påt! Vilket faktiskt funkar rätt bra oftast. Då det mesta trots allt sitter i huvet. Å om du slår bort tankarna på hur motigt å tungt det känns så går det lätatre ist för att fokusera på hur tungt det känns för då såklart så känns det extra tungt. Mind fucking is the shit!

Synd att det är lättare sagt än gjort många gånger...

Hem lika mör som vanligt där sängen var efterlängtad. Kravla mig upp på onsdagen iaf å körde ett löppass innan frulle å på eftermiddagen blev det crosstrainer/roddmaskin å spinning för john. Nacken fick sig riktiga törnar så var härligt stel å orörlig.

Idag så blev det fys på morgonen som gick dessto bättre än i tisdags som avslutades med cirkelträning. Benböjen kändes bra idag å kom bra ner å mark kändes sådär likaså bänk men stöt gick kanon med lite mer lyft än vanligt på 40-45kg. Märks att man börjat kunna springa mer nu för det straffar sig i fysdelen när jag kör ben då styrkan försvagas lite. Menmen! På eftermiddagen va jag riktigt sugen på å sträcka på benen så blev 1,5mil löpning i 6min tempo så helt okej för att inte ha sprungit milen sen senan blev inflamerad. Kände inte av nått i den efter detta pass heller så det känns huuuuur GUTT som helst!

Fyllde på fint med käk ikväll med å bli bjuden på påskmat = MKT PROTEIN<3 skinka, hemmagjorda köttbullar, ägg, räkor, lax, korv etc. NAMNAMNAM

Imorrn blire å springa innan frulle sen köra lite lättare fys å ngt mer konditionsbaserat.

Ska anstränga mig för en gångs skull å tilllaga lax å spenat paj imorrn till käk gjort på dinkel/graham/fullkornsmjöl i degen med solrosolja. Å som sagt laxbitar å spenat med creamfrieche å äggstuvning med citron. Blev assugen på färsk annanas så det blire till efterätt som jag fick tipset om att skiva å lägga nån halv timma i frysen innan sen ta upp å käka. MUMMA

Sen blire å packa inför Loaded cup i Danmark i helgen äntligen!:D Åker dit imorrn natt så vi är framme lördag morgon å så sover vi kvar där på hotell mellan lördag/söndag. Ska bli så sjukt GRYMT att få uppleva! Kommer gå å dräggla över allt 24/7!! Blir första vilodagarna med på länge som är garanterat välbehövligt!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jessica göhle - 26 maj 2013 16:53

Ja säg det hur läget ser ut med nått för tillfället? Gällande senaste skadan i revbenen uppe vid bröstkorgen är det fortfarande inte bra än och jag kan inte snatränga den delen och tar fortfarande smärtstillande fast trappat ner på dosen. Om jag rå...

Av jessica göhle - 18 maj 2013 13:06

Riktigt bra energi idag på gymmet!! var ett tag sen så det var en go efterlängtad känsla! Instigning på gymmet 07.00 efter en stadig frukost och en drink av kostillskottet Fucked up så var kroppen igång! Startade upp med fys först, varav bla: M...

Av jessica göhle - 10 maj 2013 17:19

Ja denna vecka började riktigt fint och kanske sluttat smått stupande neråt, men nu har jag nog ändå landat på plan mark igen! Har som sagt blivit helt bra från skadan i revbenet i sidan så denna vecka startade jag upp brottningen igen. Som tyvärr ...

Av jessica göhle - 27 april 2013 13:54

  Yes idag tog jag igen förra helgen efter magsjukan å var lite extra taggad på å få svettas! Idag blev det ett långt fyspass där det mesta hans med att köras igenom. Har nu äntligen börjat kunna köra lite mera mage nu igen efter skadan men den h...

Av jessica göhle - 22 april 2013 10:36

  Ja denna vecka har väll inte riktigt blivit som tanken var när den kläcktes precis så att säga! Kommer knappt ihåg för tillfället vad jag hållits med ibörjan av veckan för hjärnverket och resterande av kroppen är i lite lagom dvala för tillfäll...

Ovido - Quiz & Flashcards